15hb Ramadhan 2010 (lepas menjamah makanan time berbuka)

Posted By: Hairilnua - 7:59:00 PM
Hari ni aktiviti mengemas bilik...
Bilik cam tempat simpanan sampah dah..
Cam bilik orang mental pun ade dah ni..
Den ni ter lepas dari rumah mental kot.. hahahha..


Tadi makan nasi ngan ayam sup..
Tapi xslera...
Minum air 6 cawan lah..
Patut r x slera... 
Heheheh...


Oklah..
Nak pi masjid..
Letih,, tapi nak pegi jugak...
Nak wat amal..
Smalam x pegi lagi.. 
Ish...


Ingatlah daku dalam tido mu...
Wahhh...
Selamber je..... 
Heheheehehhehe....

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua