4hb Ramadhan 2010 (malam x pergi terawih)


Malam ni duk umah je.. Nak pergi terawih dah lambat.. dengar je dari umah ni.. alasan je kan? heheh..

Aku baca kitab kelebihan bulan ramadhan ni... nak bagi aku insaf sket,, nak rase kesedihan hati kerana mengingati allah swt.. walaupun aku ni jenis slow motion punye,, tapi ati aku kekal mengingati allah.. amalan ni pun kene r tambah... banyak yang aku lalai bab amalan..
Di bulan yang penuh berkat ni,, aku berharap aku dapat mengubah diri aku menjadi insan yang cemerlang dalam mentaati perintah allah swt..

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~