4hb Ramadhan 2010

Selamat petang kepada sesiapa yang membaca my blog yang rasenye agak simple ini... Hari ni kurang catitan aku.. agak letih aku hari ni... kurang bersemangat... terasa diri ni makin lemau je... maybe kurang vitamin kot... kurang daging dalam badan aku...

Aku senyap je dalam bilik.. @ maybe aku lemah sebab banyak tido kot... hm....

Kuat pulak dugaan makan aku ari ni... tengok anak buah aku makan nugget,, trase nak amik je nugget dia.. seb baik aku sedar diri...

Aku lemau sangat ni...

Nanti malam aku sambung balik penulisan aku... kene ade asap kat bibir baru boleh jalan... ni otak tepu jadinya.... hehhe...

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~