6hb Ramadhan 2010 (edisi pantun episod 2)

Posted By: Hairilnua - 7:26:00 PM
Bunga mawar mekar indahnya...
Hati tersentuh nikmat rasenya..
Aku tertawan pada si dia..
Tidaklah terletak pada harta..

Si dia berlari keanak2kan...
Berlari manja dengan pakwenya..
Berbaju kebaya sungguh menawan..
Untung pakwenye dapat si dia..

Daku pergi ke hutan rimba..
Hasrat hati nak berdua pula..
Terjumpa pula pakwe lama...
Kantoi dah,,, pasang spare tiga....

Belajar lah menjadi murid..
Sedikit2 pasti bermakna...
Indahnya pusara mati syahid..
Tiada dihisab terus ke syurga..

Hutang emas boleh di bayar..
Hutang budi dibawa mati..
Hutang kad credit aku dah bayar..
Hutang solat belum lagi...

To be continue.........

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua