8Hb Ramadhan 2010 (malam2 gitu)

Waaahhhhhh....!! Ngantok dah aku.. hehe.. Di ruangan Knowledge ni ade sedikit ilmu aku.. Jangan tanye aku kalo x paham.. Aku letak kat cni pasal aku nak pastikan bende ni ade dalam pale otak aku sentiasa.. Basiq untuk orang aircond tu.. Banyak lagi sebenarnye,, tapi tangan aku lenguh nak menaip banyak2.. Nanti2 aku tulis lagi lah.. Aku tulis siang tadi,, aku simpan kat word,, malam ni baru aku paste kat cini... Tu yang cepat je tu,, Heheh...

Ok lah,, aku nak tido dulu lah ye.... Selamat malam....!!!
gambar aku kene dajal tido kat klass...

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~