9hb Ramadhan 2010 (demam)

Sori ari ni xde ape2 artikel.. aku demam teruk... panas badan aku.. tapi sebab aku xnak terlajak berbuka,, aku kene r buka komputer.. heheheh..

Sambil2 layan ape2 yang patut,, layan batle realm dulu... tapi aku tru install  command n conquer td x boleh lak,,ish,, cd dah calar lah.. teruk gila.. kene belasah ngan anak buah aku je.. nak beli malas,, mybe download kat intenet je lah.. tapi 1G tu... huhuhuhu....

Oklah... nak layan game dulu... aku dah makin pening pale,, alang2 bagi pecah sket,, heheh,, walaupe pun,, hidup mesti selambe bro... bukan selamba x ingat mati la.. hehehhe... ok,, aku chaw....

1 comment:

  1. salam waa MU pun demam..zz aku pun demam jugak..waa layan game..aku pun layan game jugak..tapi game bosan dah dalam hidup aku..sampai tornament pun aku dok join..hahah...bosan tetap layan...tapi layan suddent attack dan s4 legua online..aku banyak game online..kalau ps2 tu....aku main rpg game je..wildarm..final fantasy..hidup kadang kala bosan..sunyi jugak..kelak kite tak kan bosan la..huhhu..biase la pelbagai ujian...ko ujian ko lain..aku ujian aku lain..masing2 berbeza...wassalam

    ReplyDelete

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~