Story Lagi Aku

Posted By: Hairilnua - 9:25:00 PM
Malam ni nak story sket...berkenaan aku yang asik menggigil x tentu pasal ni...hadei...ni aku tengah menggigil ni... slalu kalo menggigil,,, perut minta makan tu...tapi ni baru je makan 2 pinggan,,,xkan la minta makan lagi kot...ade la sebabnye.... nak kata aku  takut,,, takut ape? aku pun xtau la...kadang2 aku memang camni.... nak kate cuak,,, cuak ape nye.... tapi tangan aku menggigil.... kadang2 je ni...tapi ble dah gigil,,, sampai tido pun gigil...tapi esok ok dah... pastu tengah gigil ni pun,,peluh bagai nak rak...kuar air masin dalam tubuh aku x henti2...dah full dah kipas ni pusing..... nak kate panas,,,dah sejuk dah ni... tapi tetap gigil,, kuar peluh yang banyak..... agak2 aku nak mati dah kot...ish,,,,, cabul ayat den ni...mati tol2 tau ar....ape pun xdapat...ish... tangan aku je la gigil...badan aku ok je...tapi kalo orang tengok gaya aku camni,,,mesti orang pk aku isap "jadah" tu kan? hahaha... nauzubillah..... rm sjuta kat depan aku pun xmau aku isap de...biar miskin idup..bukan miskin akal.....heheh...betul ke ayat aku ni...ish.... selambe aje........

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua