Teka Teki Sengal Ubi

Posted By: Hairilnua - 4:37:00 PM
Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar? 
Kuih salah bikin. 

Binatang ape power Karate? 
Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade. 

Siape yang menemukan dompet kulit? 
Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye. 

Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak? 
Pintu yang ade tulis 'TARIK' 

Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya? 
Pembohong... 

Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati...'? 
Usus 

Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala? 
Kutu rambut 

Nenek sape jalannya meloncat-loncat? 
Neneknye si katak 

Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila? 
Sbb lelaki ni kan 'buaya' 

Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik? 
Sekretari baik..................'Selamat pagi tuan' 
Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni tuan' 

Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson? 
Dua-dua tak kenal korang...hehe 

Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas? 
Tukang gali kubur 

Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya? 
Tahi hidung 

Ape persamaan kain jemuran ngan telefon? 
Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat... 

Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang? 
Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape... 

Gajah terbang dengan ape? 
Dengan susah payah......

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua