Ubah Suai Halaman Blog

Buat sementara ni,, aku dalam proses pengubahsuaian halaman blog aku ni supaya tampak lebih simple dari biasa.. Sebab bila aku nak buka blog aku ni,, slow je.. banyak sangat reta benda yang x perlu ade,,, tapi aku ade kan... Aku akan membuang dan memasukkan yang lain.. Aku juga nak buat Theme baru yang lain.. Nak buat sendiri x pandai,, jadi aku nak ciplak la kot,, hehhehe... Semoga bergembira disisi Keluarga tersayang....




No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~