Aku Dah Tau Ape Aku Nak Buat.. Hehehhe... :)

Hari ni aku sedang mencipta laman web lain.. Penat ar layan blog je.. Bukan ade orang datang pun..hehe.. so,,aku searching web gila2 tadi,,aku jumpe la 1 web site ni.. seronok gak layan..laman web sendiri la.. nama laman web aku tu hairilnua.hpage.com.. so aku layan la..aku reka laman web sendiri.. kalo agak2 nak buat laman web cam aku nye tu,,buat la..tapi kalo boleh,, click r kat aku punye link ni.. www.hpage.com .. pegi ar test tengok.. tinggal klik je..aku x dapat duit pun..cume aku dapat la sikit point sebab korang register melalui aku.. tapi point tu bukan leh transfer ke duit pun.. aku pun nak gak tau brape ramai yang register melalui aku..itu je.. website ni  free je..xde bayo ape2.. takde nak primium ke tahunan ke,,ape ke,, cume,,isi kandungan,,aku brani cakap,,blogger memang kalah.. domain boleh tukar2..tap yang khas la...

Aku tulis website tu untuk kategori soalan2 dan knowledge punye..tapi aku baru je start ni..so,,belum ade ape2 yang menarik lagi..tengok ar 2-3 ari lagi,,banyak la aku letak..aku sekarang tengah gubah apa yang boleh diubah kat dalam tu.. tapi,,yang pastinya,,nanti,,aku akan letak la soalan-soalan berkaitan spmv ke,,expecially bab air condition lah..sebab aku ni kan dulu blaja air cond..cume,,slalu nye orang bila buat website,,dia nak buat duit,,tapi,,tujuan aku bukan la buat duit..website ni aku buat untuk bebudak sekolah tu haa.. tuk budak2 expecially yang belajar air cond la..orang yang tak tahu,,boleh la blajar sikit2...lame2 expert la sebab aku juga nak letak knowledge berkaitan air condition kat citu.. penat2 aku belajar dulu,,xkan la aku nak simpan je..lame2 beku jugak..so,,aku akan letak la kat citu..

Ok,, itu je kot aku nak info kat blog aku..aku akan update gak blog cam biasa..cume,,kali ni 2 dalam 1 la..hehe..eh,,silap..3 dalam 1 kot..sebab aku rajin layan halaqah jugak.. heheh..so,,, layan la ape2 yang patut..

2 comments:

  1. ari tu dah tulis byk gile..tp masalahnye laman web tu memerlukan point yang byk.. sedangkan den update hari2..sampai pack dalam tu,, x cukup ruang..point2 tu pulak kene usaha nak dapatkan..kene introduce dia punye website lah,,vote lah..kan dah jadi semak..tu je la kekurangan website tu..lagi senang buat website sendiri..

    ReplyDelete

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~