Akhirnya,,, Penantian Ku Berakhir........ Selamber.info... Hehehhe...

Posted By: Hairilnua - 11:53:00 AM
Selama 2 1/4 hari aku menunggu untuk menukar name blog aku,, tapi,, aku tak tau kenapa aku nak tukar ke hairilnua.info xboleh...tak paham aku.. hahaha..aku amik .info sebab murah sikit..lagipun Rm6.00 setaun.. boleh la..saje aku nak test..saje nak buat nama blog aku lain sikit.. cume aku pasrah sikit la...sebab aku nak tukar ke http://www.hairilnua.info ..tapi last2 aku pun tak paham camne,,, tukar ke http://www.selamber.info.. tapi aku tak tau nak info ape... hehehe..

step by step nak amik domain go daddy ke blogspot,, bapak susah..aku ni bukan reti english sangat.. mula2 aku search la kat pakcik google,, memang banyak info nye,, tapi yang sengal nye tu,, info diorang bagi,, xlengkap..tak tau ape langkah seterusnya..heheh..sekarang aku dah tau..nak bitau ke x ek..heheh...selamber je...

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua