Selamber Jer Promote Website/Blog Yang Bukan Sendiri Punya... Ade Aku Kisah???

La ni,, aku nak promote website orang sikit..Sebab website ni yang sering aku masuk dan mengomel kat situ..Ada jugak yang aku dah lame x masuk,, tapi aku selalu amik tau perkembangan nye.. Ade jugak sahabat2 yang baru aku kenali.. dan,, memang sengaja je lah aku letak kat sini..biaq senang sikit den nak tekan tuk pi site diorang.. hahaha..

http://halaqah.net/v10


http://www.gt128riders.com/forum/index.php



http://www.alexa.com/


_______________________________________
Yang bawah ni x dak gambo..X reti nak rembat gambar kat mano..HaHa...!
___________________________________________________________
http://shielasuri.blogspot.com/
http://azrin-kun.blogspot.com/
http://dummies.com.vn/
http://www.kawaks.net/
http://mpkj.dusuntua.com/
http://muslimeen-united.blogspot.com/
http://hati-seorang-ummi.blogspot.com/
http://www.newbloggingtipz.com/
http://www.jobstreet.com.my/
http://www.absoluteip.com/
http://www.glitterfy.com/
___________________________________________________________
Dan yang bawah ni pulak,, Blog yang perasan Bagus.. HaHaHa...!
___________________________________________________________
http://hairilnua.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~