Bismillah.... New Year 2011

Alhamdulillah,, syukur kepada Allah swt kerana memberi aku umur dalam sedikit waktu bagi meneruskan hidup sebagai orang muslim insyaallah..

La la la....... lo lo lo... hujan yang turun........ hm... hari yang membosankan.. tahun baru lagi la membosankan.. x da ke yang nak keluar ngan aku... kawan2 aku pun masing2 x nampak batang idung.. sume keluar x ajak aku.. aku kesepian berkali2 pada hari ini.. x da sapa pun yang nak borak dengan aku,, x da yang nak dengar rintihan hati aku... tau la aku kurang hensem,, kacak ade la...heeee...bagi aku,, tahun ni mungkin ade sedikit perubahan pada diri aku,,

Azam aku pada taun ni,, aku akan menghilangkan segala kedukacitaan aku pada sebelum2 ni.. pada tahun 2010,, aku mendapat lebih kepahitan dari kemanisan..insyaallah,, tahun ni,, aku nak dapatkan kembali hak aku sebagai seorang yang mempunyai hati,, jantung dan taik gigi...heeee...

Kali ni aku dah tukar bilik..aku tukar bilik yang lagi beso,, tadi penat memunggah semua barang sampai terjatuh "gedebuk....!!!" bunyinye.. lutut berlaga dengan bucu kayu,, peh,,, menggigil bulu kaki aku dibuatnye,,,heee,, tu r gara2 nak buat wiring electric sket kat dalam bilik baru aku ni,,, dah tu,, kul 6.30 petang baru terhegeh2 nak buat,, sebelum tu mencangok je kejenye,, bermenung2 sendirian,,heeee....

Ape pun,, orang x nak sambut tahun baru dengan aku,, aku steady je.. aku dengan dunia aku.. dunia yang membosankan.. dunia yang kesunyian,, dunia yang lansung x mengasyikkan,, tapi nak wat cmne,, ish.. cian aku.. insyaallah,, ade perubahan tuk aku tahun dan tahun2 seterusnye jika dipanjangkan umor insyaallah...

Dan,, aku nak ucap terima kasih kepada sesiapa saja yang melayari blog selamber aku ni,,, pendapat korang,, aku ni selamber x? heee... cume,, yang aku pasti,, ade mungkin x ramai yang tau diri aku sebenarnye,, tapi x pelah,, kesimpulannye,, simpul tali pelan ye...nanti tersimpul sendiri,, dah satu hal nak buka balik..heeee... cume yang aku sedar,, ade la beberapa orang yang secara x sengaja masuk kat laman blog aku ni,,heee..

Blog aku ni bila aku tengok kat "stats" nye,, aku dapati,, setiap hari,, yang masuk menjenguk pada blog aku adalah seramai bawah 40,, atas 10... em... ok lah tu.. dari x de langsung kan.. cume,, dari dulu aku cari partner nak buat blog same2,, langsung x de sape yang sudi,, menyampah tul.. tapi,, bila aku tengok dekat Alexa traffic rank,, aku punye blog no 4,091,045 juta... ish.. bapak banyak kiraannye... tapi,, kira ok la dari bulan lepas,, aku punye rank dapat 9 juta.. ish.. selamber aje la berrrrr......

Wokey,, mau tido la.. letih pas mengemas bilik tadi,, tapi nak layan youtube jap tengok wresling,,, ngabihkan broadband,,, heehehehheh.... assalamualaikum......

3 comments:

  1. Selamat malam,ni mesti masih diulit mimpi walaupun sudah 11.50 pagi.

    Macamana nak tengok rangking kat alexa? Tolonglah tengokkan ranking laman ummi juga...


    Tak reti betui lah bab benda ni...

    ReplyDelete
  2. heee... ummi..juz intall alexa toolbar.. ni link sy bagi..

    https://clients2.google.com/service/update2/crx?response=redirect&x=id%3Dcknebhggccemgcnbidipinkifmmegdel%26uc%26lang%3Den-US&prod=chrome&prodversion=8.0.552.237

    pastu ikut je langkah2 diorang.. nnt pastu dah.. rank ummi,,sat lagi sy cek..heee saya sekarang
    rank alexa : 2,942,578
    rank malaysia : 19,018
    banyak gila...ish...

    ReplyDelete
  3. tapi kira kalo ikutkan,, waktu dulu,, sy dapat 9 juta..heee...

    ReplyDelete

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~