Aku Punye Blog Daaaa......

Posted By: Hairilnua - 9:45:00 PM
Bismillah.. Dengan nama Allah,, aku rasa nak menulis sedikit di dalam blog kesayangan aku ni.. tulis la ape2 yang patut.. asalkan x sunyi sepi.. walaupun aku lame x update,, tapi tetap ade je orang yang masuk dalam web ni.. maybe secara x sengaja termasuk ke,, ade jugak traffic dari luar negara.. tapi,, aku nak tunjuk,,, ada 1 topic ni je yang buat aku nye blog ni sentiasa ada pengunjung... ni aku gune screen picture dari google extensions..


Ini gambar untuk minggu punye la.. ni kat bawah aku letak untuk all time punye... rembat dari blog stats..


Yang ni kat bawah aku tunjuk lalu webstats... ni untuk bulan ni punye.. 


Haaa.. ni la sample2 nye.. aku sebenarnye xde idea nak tulis ape.. so,, aku bantai la tulis ni.. ni la namenye,, menjimatkan kos penulisan... hahaha....

Aniway,, aku skang dah meniaga.. nampak  x kat sebelah aku ni? ade tulis Toys Bundle... kalo rase nak jenguk laman keje aku,,, gi la kat http://www2.budakkecik.com.. aku jual barangan secara online.. khas tuk budak2 kecik punye.. nama website pun budakkecik.. hahaha..ni lah antara sumber pendapatan pertama aku.. baru je 2 bulan aku start.. Insyaallah,, aku jugak nak buka perniagaan yang bersangkut paut dngnye lepasni.. hope ade la rezeki... 

Wokey... kamon bebey....... see u late night... hahahhaa.....

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua