Koleksi Gambar Muslimah

Ni antara gambar yang aku copy dari laman web orang.. dan aku bagi link untuk ke website tu sekali sebagai menghormati diorang punya gambar.. maybe diorang jugak merembat dari orang lain,, aku pun x tau,, tapi,, sebagai menghormati,, aku bagi link nya di bawah setiap gambar tu.. just nak beritau yang aku amik gambar kat blog diorang x bitau je.. heee...
mimieyhanny.blogspot.com
Ayuuu ke gambar ni? 

pengawassmarembau.blogspot.com
Tip Top x awek ni? cuba bayangkan,, bila dapat pempuan tu pakai jubah,, tudung labuh,, senyum simpul kat korang,, korang rase ape? perrhh.. gembira tul la... 

Tiba2 datang seorang muslimah,, dengan gaya dan rupa mcm gambar ni,, ape yang mula2 korang tengok dulu? think positiv la ok..

khamleng.wordpress.com

Cam awek kolej je..

http://ctnadhirahdonat.blogspot.com
Smart la beb.. dengan bakul dia tu,, heee... 

truthislamic.blogspot.com
Lalala.. possing plak awek katurn ni....

serikandiema88.blogspot.com
Yang bertudung ungu tu cam budak2 je lagi,, yang tengah2 tu elok,, smart,, tapi yang baju ijau tu nampak bentuk badannya,,jadi,, agak lain r.. ish.. 

-----------------------------------------------------------------
Semoga terhibur... Heeee...

1 comment:

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~