Koleksi Gambar Peperangan di Palestin

Posted By: Hairilnua - 5:27:00 AM
Antara gambar peperangan yang aku ambil dari website orang lain..
 
pahlawanpejuangislam.blogspot.com

Cube bayangkan kalo kita yang tengah baring kat situ?Laknat kamu wahai tentera I-s-R-a-e-L...!

zulhusni07.wordpress.com
Brape ramai yang mati setiap hari,, semuanya di kafankan secara koboi aje,, kita ni kalo mati nanti sume nak cantik2,, tp depa ni,,em....

prostudentum.blogspot.com
Boleh ke kita bayangkan,, ade sanak saudara kita,, adik,, abg kita,, @ sape2 yg rapat ngan kita,, mati di depan mata sndiri dalam keadaan mcm tragedi ni?

albahar.wordpress.com
Pernahkah kita terfikir untuk jadi salah seorang yang terbaring itu? aku rase x ramai yang fikir,, semua fikir kesenangan dunia,, fikir nak masak ape,, nak dating pkai baju ape,, sume x pk nak mati lagi... enjoy lagi selagi blh.. 

cikazimasabdullah.blogspot.com
Bermacam adegan dpt kita saksikan,, adakah kita dah boleh mengalirkan setitis air mata doa pada saudara seislam kita?

Semoga terlaknat kaum I-s-R-a-e-L di dunia dan akhirat..

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua