Bacaan Harian Ku yang Memang wajib Aku baca Bila Kat Atas Moto..

Haahahaha... heeee... aku nak kongsi bacaan harian aku je ni.. so,, sejak 3 ari lepas,, aku suka baca bacaan ni.. sebenarnye ade seseorang yang sgt2 special dalam hati ni yang suke baca ni,, tapi aku pulak rase nak baca slalu.. sampaikan bacaan aku ni sampai aku lagukan skali.. cume,, yang ni aku copy kat youtube je.. aku nye hp mahal x de,, x leh rakam.. heee.. so,,, ni la dia... maksudnye disekalikan lah.. aku x taip pun.. huahahaha...

حسبى ربي جل الله
مافي قلبي غيرالله
نور محمد صل الله
لاإله إلاالله



Kepada seseorang,,, harap kau jugak menerima aku seadanya walaupun aku tahu,,, kau membenci aku hisap rokok..  tapi inilah diriku.. aku boleh usaha,, aku boleh testing,, tp,, x brani berjanji... at least aku cube.. mane tau esok lusa,, taun depan,, sedekad depan punye depan punye taun depan ke,,,,,,,,, heeee....

Lagi satu,, pada kau yang sangat aku cintai,, 1 je aku nak tanye,,, 
....
...
....
...

Bastard!!!!!!!!!! Punye Lembu.. Lembu Juga Kene.... Cam Gampang..!!

Ai... susahnye aku nak rase kebahagian yea... br je nak dapat,, tapi dah kene tinggal lagi.. memang muka aku ni jenis muka kene tinggal kot... ade sial kat muka aku ni kot.. ai... bila jadi macam ni la rokok jadi peneman.. susah kalau asik nak kecewa je.. agaknye aku ni patung kot x de perasaan.. em.. x pe2.. aku ensem aku ensem aku ensem cam lahanat.....!!! sial!!! banyak aku nak maki sebenarnye ni,, tapi aku bukan pemaki yang bagus,, dan memaki bukan diri aku yg sebenar.. aku jenis rileks,, slow,,, muka sentiasa senyum cam x de masalah... hm.. aku br pulangkan wet dia.. heee... dah kering dah aku... xmkn siang la aku bulan ni.. hahaha.. heee.. xpe.. aku x ske berhutang ngn org.. if ade sesape yg rase aku ade utang ngn dia,, jz bitau je.. insyaallah secepat nye aku pulangkan.. kalo ade la.. haahahaha..

Heee... aku gelak je banyak,, tapi ati aku ni perit woo... pait gile aku rase.. segala kesakitan tu betul2 menusuk jiwa aku...tapi,, aku rase cam nak demam aku ni..panas badan aku ni.. heee...

Ai.. mmg tngn aku betul2 gatal je nk menyakitkan diri sendiri... tapi apekan daya,, perut aku lapo.. frust tu frust gak,, tapi perut yg lapo ni kene la di isi dulu.. heee... 

Pe pun,, pada si Dia,, mmg skang aku sakit ati,, tapi,, besar lagi rase rindu aku pada kau.. teramat2 rindukan kau.. hm.....  rase nk kuar lah mlm ni.. tp sblum kuar nk makan dlu.. lapoooo...... pas makan,, trus kuar,, tenangkan fikiran.. x tido la aku malam ni,, heee...