Bacaan Harian Ku yang Memang wajib Aku baca Bila Kat Atas Moto..

Posted By: Hairilnua - 8:56:00 PM
Haahahaha... heeee... aku nak kongsi bacaan harian aku je ni.. so,, sejak 3 ari lepas,, aku suka baca bacaan ni.. sebenarnye ade seseorang yang sgt2 special dalam hati ni yang suke baca ni,, tapi aku pulak rase nak baca slalu.. sampaikan bacaan aku ni sampai aku lagukan skali.. cume,, yang ni aku copy kat youtube je.. aku nye hp mahal x de,, x leh rakam.. heee.. so,,, ni la dia... maksudnye disekalikan lah.. aku x taip pun.. huahahaha...

حسبى ربي جل الله
مافي قلبي غيرالله
نور محمد صل الله
لاإله إلاالله



Kepada seseorang,,, harap kau jugak menerima aku seadanya walaupun aku tahu,,, kau membenci aku hisap rokok..  tapi inilah diriku.. aku boleh usaha,, aku boleh testing,, tp,, x brani berjanji... at least aku cube.. mane tau esok lusa,, taun depan,, sedekad depan punye depan punye taun depan ke,,,,,,,,, heeee....

Lagi satu,, pada kau yang sangat aku cintai,, 1 je aku nak tanye,,, 
....
...
....
...



..
..
..
.



































































































































































































































Will U Marry Me???

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

1 Kaki Selamber:

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua