Tips2 Untuk Download Free Tentang Cara2 Nak Naikkan Traffic Blog, Agama, Ilmu DLL - Part 1

1
Sebuah buku yg copyright nye free,, boleh bagi sape2 je.. so,, aku bagi je la kat sape2.. made in Indonesia.. nak naikkan traffic blog.. 
http://hotfile.com/dl/140752566/b3b49ce/38-tips-sakti.pdf.html
.......................................
2
Ni Tips untuk mencerdaskan Hati Nurani anda.. Kalo rase hati tu keras je,, cube la baca tips ni,, ade byk kat laman web lain lagi.. tapi gmbar xde,, so,, aku letak je gmbar pale otak orang ni je la ye..
..........................................
3
Buku ini mengisahkan tentang Nabi Muhammad SAW.. Ada 25 cerita kat dalam ni.. aku baca dulu sebelum upload.. rase tersentuh hati.. Insaf aku seketika..Rindu aku pada Mu Ya Rasullullah.... Mari la kita hayati bersama2...
......................................
4
Rasullullah mengajar kita cara2 mandi besar,, cara2 wuduk,, cara2 solat yg betul masa dulu.. skang ni ramai yang solat tunggang langgang,, wuduk laju giler,, solat byk tinggal.. moga buku ni boleh jadi imam untuk kita yg hidup di akhir zaman ni.. moga2 korang manfaatkan lah.. 

Berita panas!

2012,tahun yang diramalkan oleh kaum Aryan sebagai tahun tibanya hari kehancuran dunia- Hari Kiamat. Tahun ini juga menjadi tajuk filem yang menggambarkan kehancuran Bumi, tapi ada yang terselamat- bukan kiamat la tu.

Awal tahun ini juga Malaysia dihangatkan dengan hari keputusan perbicaraan kes Anwar Ibrahim yang memanaskan hati ramai pihak. Banyak lagi berita-berita panas yang menyelubungi 2012 walaupun baru 8 hari ia bertandang.

2012 juga diramalkan sebagai tahun terpanas. Memang panas! (klik untuk lebih info)

p/s: bila mana manusia tak menghargai nikmat yang diberi, maka Bumi menjadi tempat yang tidak lagi sesuai untuk dihuni. Hakikatnya, hanya akhirat sana yang kekal abadi. Kita lah yang memilih jalan ke syurga indah atau ke neraka.Astaghfirullahal 'azim.

kredit: Berita Harian online.
blog dari http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com

Malam 6 hb January 2012

Di malam yg sepi ini,, ku sisipkan rasa cinta pada yg esa,, dengan rahmat Nya,,, ampun kan daku... bismillah...

Bersyukur aku ke hadrat ilahi,, kerana dengan rahmat Nya,, aku masih lagi hidup sampai la ni,,dengan bernafas dan sihat nya,, serta masih bersemangat berlari2 mengejar impian yg x pasti.. heee....

La la la....

Aku sekarang mau celita selikit ma... wa cikalang sulah belkeljaya cebagai technician di cebuah Campus di Cyberjaya.. haa.. itu saja wa mau celita.. taun dipan punye depan,, wa celita lagi looo.. heee...

Aku lame x upload gambar kat blog kesayangan aku ni.. heee... nnt2 aku nk upload lah.. skang ni aku tengah curi2 gune computer pejabat ni,, tp klu staf tau,, mampus aku.. heee....

Aniway,, dalam ni ramai india dari melayu.. nama pun campus,,, dot dot dot.. heee... setiap ari aku kerja wat check list aje.. menyampah den... heee.. tapi,, at least,, ade gak keje aku wat.. dari duk wat taik mate je kat umah,, ape pun x dapat.. heee...

Skang,,, nak la cite sket... aku x tau pe nk cite la.. heee...

Kat sini slalu aku blasah kopi mix 3/1 kat bilik pntry,, hee.. seari dalam 6 cawan msti ade nye.. heee...

Wokey,, saje menulis,, dah mmber aku dah setle,, aku pn kene  la menyetlekan diri gak,, heee... selamat........!!!!!!!

Love u porever.... muah.. heee...