Link Berwarna Warni

Ini adalah gadget untuk blogger.. Tugas beliau adalah untuk mewarna warnikan link blog korang tu sekiranya mouse yang korang tu digerakkan pada link tu.. ala mouse over laa.... .. sample nye,, korang tengok je la kat link kat bawah tu.. kan berwarna warni kan? so,, cara2 nya,,

1... Pergi ke Design...
2... Klik pada Add a Gadget...
3... Tekan pulak pada HTML/JavaScript...
4... Copy / Paste semua code yang ada kat bawah ni...
5... Save la...
6... Abih dah rrr....
<script src='http://yourjavascript.com/512719721/rainbow-links.js'>
</script> By <a href="http://blog.hairilnua.com/" target="_blank">Blog Selamber</a>

Sample:1... http://www.ini-sample-jer.com
Sample 2... x-payah-la-tekan-sample.nie

Sample 3... ni tulisan aku pun warna warni gak kan..? tapi,, x payah la tekan.. kuar ke blog aku jugak.. heee

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~