Spam Comment Dah Ada...

Sejak aku buat comment aku x pakai code ni,, ada dah pulak SPAM yang aku dapat dari ROBOT INTERNET  ni.. ish... aku buat x da code sebab nak memudahkan orang comment walaupun x de sape yang nak mengomen,,  tapi apakan daya.. ni la gambar nya...
Tapi bagi aku,, aku x kisah.. at least,, ni menunjukkan yang website lovely aku ni dah start meng "increase'' kan dirinya sendiri.. apa nak buat.. aku memang menggemari dunia blog sejak lama dulu... so,, bile dapat meseg SPAM camni,, memang aku agak happy la.. ada gak ROBOT CYBER nak kat website SELAMBER ADAP aku ni.. penah tengok orang dapat meseg SPAM,, dia hepy????? heeee...................... 

p/s : blog selamber,, tapi nama blog "http://blog.hairilnua.com".. pe cite?? patut tukar jadi "http://blog.selamberadap.com".. baru giler baiii......... tak pe.. next time la.. tapi,, tengok la dulu.. heee....

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~