Tips2 Untuk High Kan Traffic

Posted By: Hairilnua - 11:06:00 AM
Ok.. disini,, aku dengan selamber telah membuat sedikit research tentang menaikkan traffic blog... aku cari link2 yang aku boleh download free dan x perlu bayar ape2.. heee.. so,, ni aku ade keputusan research aku ni.. aku dapat beberapa download link  dari laman web ziddu.com yang telah memberi aku link tentang menaikkan traffic blog... maka,, aku senaraikan seperti dibawah ini untuk di download secara free,, sbb aku dapat pun free.. heeee.....
Ok.. ini je aku dapat bagi.. x sempat aku nak copy paste lagi dah.. ade keje nak kene buat.. orait... Callo bette........!

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

1 Kaki Selamber:

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua