Why this happen to me????

Posted By: Hairilnua - 9:40:00 PM
Aku x tau nak tulis ape.. camne eh penulis blog lain boleh dpt macam2 idea? aku dok pk punye pk,, x de pun 1 ilham yg meresap dalam hati ni.. dah brape byk artikel dah aku copy paste je dari orang  lain.. xkan nak jadi pakar copy paste kot.. ish.. camne eh.. otak dah selamber,,tp idea x de pun x guna.. ish... tolong... sape2 ade idea,, xkira la yg bukan nak baca blog ke,, nak tengok gambar ke,, kalo prasan entry aku yang ni,, tolong aku bagi idea... aku dah x reti nak tulis ape...

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

2 Kaki Selamber:

  1. Salam.

    Baca paper, pastu ulas la apa-apa isu yang menarik. tak pun, cerita la pasal hidup hang. Pastu letak la pengajaran sikit kalau hang nak. Tak pun, buat ulasan apa-apa yang hang dengar kat mana-mana - khutbah Jumaat tadi ke contohnya.

    ReplyDelete
  2. @.........cP~
    ish.. khutbah jumaat den dtg wktu org dah qamat..ish.. ok2.. den nk jd pakar mengulas la gitu..

    ReplyDelete

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua