Koleksi Doa

Posted By: Hairilnua - 1:20:00 PM
Aku ada satu koleksi doa yang telah dikumpulkan oleh Sa’id ‘Ali bin Wahf Al-Qahthoni, dan telah diterjemahkan oleh H. Mahrus Ali,. So, aku saja nak berkongsi doa untuk sesiapa yang nak.. If tak nak pun aku tak kisah.. Aku just berkongsi saja.. Asalkan pdf ni bukan copyright, memang aku kongsikan aje..

Tak Da Masalah Mehh!!!

So,, boleh la didownload kat link ni.. Kalau dia minta password, korang taip je nama blog aku ni iaitu "blog.selamber.org" .. Saja aku buat password.. Sebab aku upload winrar.. So,, enjoy your self..!

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

1 Kaki Selamber:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua