Muka Baru

Posted By: Hairilnua - 9:56:00 PM
Kini blog aku berwajah baru.. Berwarna hitam putih.. Macam taik cicak pulak.. Kalau tau kat bakal tunang aku ni,, confirm di samakan blog aku dengan moto aku punya.. Ish..

Tadi rumah aku black out.. Electric tak ada.. ! kampung Jawa tak ada api.. Gila punya gelap rasanya dunia ni.. Setiap jalan aku tempuh tu memang gila punya gelap.. Pakai lampu tinggi pun macam lampu kecik aje gamakknya.. 

Aku nak buat google code kat blog aku ni.. Nak bagi blog aku ni cepat sikit.. Ni lembab gila nak masuk.. Dah la aku punya beruk band ni lembab.. Mau dekat 30 saat nak buka blog aku ni.. Kalau aku ni bukan owner blog,, mesti aku dah blah lama dah kalau dalam 10 saat tak buka lagi.. Ish..

But,, aku ucapkan terima kasih lah.. Walaupun blog aku masih dalam design,, orang tetap melayari blog aku ni.. Walaupun korang tak baca pun sebenarnya apa aku tulis.. Korang layan gambar je kan...??? Hahaha... Did I Care....??? Muahahaha...

I Love U,, U Love Me... My lovely yang nyanyi.. Hehehehe.....

Ok,, nak blah.... Babai...

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua