Hidup biar selamber.. Otak blur sikit takpe.. Asalkan Hati mesti mau kering..

Multimedia Updates

Donate

My Followers

Popular Posts

Muka Baru


Kini blog aku berwajah baru.. Berwarna hitam putih.. Macam taik cicak pulak.. Kalau tau kat bakal tunang aku ni,, confirm di samakan blog aku dengan moto aku punya.. Ish..

Tadi rumah aku black out.. Electric tak ada.. ! kampung Jawa tak ada api.. Gila punya gelap rasanya dunia ni.. Setiap jalan aku tempuh tu memang gila punya gelap.. Pakai lampu tinggi pun macam lampu kecik aje gamakknya.. 

Aku nak buat google code kat blog aku ni.. Nak bagi blog aku ni cepat sikit.. Ni lembab gila nak masuk.. Dah la aku punya beruk band ni lembab.. Mau dekat 30 saat nak buka blog aku ni.. Kalau aku ni bukan owner blog,, mesti aku dah blah lama dah kalau dalam 10 saat tak buka lagi.. Ish..

But,, aku ucapkan terima kasih lah.. Walaupun blog aku masih dalam design,, orang tetap melayari blog aku ni.. Walaupun korang tak baca pun sebenarnya apa aku tulis.. Korang layan gambar je kan...??? Hahaha... Did I Care....??? Muahahaha...

I Love U,, U Love Me... My lovely yang nyanyi.. Hehehehe.....

Ok,, nak blah.... Babai...

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~