Perhatian untuk pengguna whatsapp!

Posted By: Hairilnua - 9:45:00 PM

Masuk 1 sep nanti.. segala message drp whsap kita akan secara automatik masuk terpapar dlm FB kita.. so sesape yg add kita akan tau ler ape yg kita antor whsap... 😰
Rakan2 semua utk pengetahuan facebook dah beli wasap.. jadi utk mengelak drp fb berkongsimaklumat dr wasap kita... lakukan langkah2 berikut dia beri tempoh dlm 30 hari ja lepas tu selama2nya wasap kita dikongsi fb
*SEGERA*
1. Buka Whatsapp.
2. Click pada Settings
3. Click pada Account
4. Anda akan nampak 'Share My Account'.
5.Baca di bawahnya anda akan dapat lihat bahawa semua maklumat anda dalam whatsapp akan dikongsi di facebook.
6. Cepat2 switch off fungsi tersebut
7. Anda hanya ada 30 hari untuk tidak mengaktifkan fungsi ini

Melainkan anda mahu semua maklumat whatsapp anda dikongsikan di facebook!
*JANGAN ABAIKAN*
[ Share ]

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua