Assalamualaikum dan salam sejahtera.Salam dua rakaat.

Posted By: Hairilnua - 4:01:00 PM
Ya Allah..

Ampunilah dosa kami, dosa kedua ibubapa kami, dosa seluruh ahli keluarga kami, dosa saudara2 kami, dosa jiran tetangga kami, dosa guru kami, dosa sahabat2 kami dan dosa seluruh umat islam sama ada yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia.....

Ya Allah...

Panjangkanlah umur kami, kurniakanlah kami keselamatan dan kesihatan yg baik, tunjukan lah kami jalan yang benar,

Berkatilah kehidupan kami di dunia dan di akhirat, dan masukkanlah kami ke dalam syurga Mu ya Allah. Selawat dan salam ke atas junjungan kami Nabi Mumammad SAW serta ahli dan para sahabatnya. Segala puji pujian hanya untukmu Ya Allah.

Aamiin Ya Rabbal 'Aalamiin...

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua