Kejadian berlaku di kedai makan petang semalam..

Posted By: Hairilnua - 4:05:00 PM

Kejadian berlaku di kedai makan petang semalam.. Masa tengah makan kat kedai tadi ada la sorang makcik ni masuk dalam kedai umur dalam lingkungan 70 gitulah. Berjalan bongkok dengan pakaian lusuh. Makcik tu pusing2 dalam kedai. Nampak kat tangan ada bawak plastik. Pastu tiba2 tokey kedai keluar. Tokey kedai tu tanya makcik nk apa? Makcik tu jawab dia datang nk jual kerepek pisang. Tiba2 tokey tu marah makcik tu sampai tolak makcik tu sampai jatuh ke lantai. Makcik tu bangun sambil nangis teresak esak. Tokey kedai tu marah lagi makcik tu dn heret makcik tu kluar dari kedai mkn dia. Kerepek2 makcik tu habis terabur kt atas lantai. Sedih tengok makcik tu kutip kerepek dia satu persatu sambil menangis teresak esak. Sy pun tak sampai hati tengok makcik tu sy pn bangun ambik remote tv dan alih tengok cerita lain...

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua