Penyanyi Lagu Tema Chicken Rice Shop

Posted By: Hairilnua - 11:30:00 AM
Baru pagi tadi aku dapat whatsapp dari group aku ni.. Diorang bagi info mengatakan ada seorang minah nie mengaku menjadi penyanyi lagu tema.. Bila aku dengar sampai habis, memang aku rasa la, memang dia la.. Kalau korang dengar sampai habis, memang korang pon rasa memang dia la penyanyi asal dia.. Memang aku confident habis.. Korang rasa2?

Ini aku bagi video nya.. Berdurasi 34 saat sahaja.. Semoga bersabar sehingga ke akhirnya.. Sama2 kita tengok sampai lebam..


Sama kan?

P/s : Sebenarnya aku tak kenal pon sape tuh.. Hahaha.. sape tu oi....


Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua