Hidup biar selamber.. Otak blur sikit takpe.. Asalkan Hati mesti mau kering..

Multimedia Updates

Donate

My Followers

Popular Posts

Wassappp Guyss


Assalamualaikum n selamat sejahtera..

Hari2 kerja... Kerja hari2.... Penat kerja, balik layan isteri.. Hati senang... Bosan2 layan isteri, hilang rasa bosan.. Bila gadoh, gadoh dengan isteri, confirm tido luar.. Hahaha..

Ape la agaknya nak dibuat lagi.. Lama betul aku x update blog aku ni.. Dah hilang peminat dah blog ni.. Visitor hampir2 dah x da.. Kalau yang ada pon maybe salah tekan la tu.. Ape la nak dibuat yek..

Macam2 blog lain semua cerita nak naikkan traffic blog la, buat duit dengan blog la, semua blog la, tapi aku ni dulu kini selamanya x naik2 dengan blog.. Tapi kena terima kasih juga dengan blog pasal mempertemukan jodoh aku dengan isteri aku.. Huhuhu..

Dan sekarang, aku x de idea nak tulis ape.. Walaupun aku menaip dengan kelajuan 'SUPER!!!' Tapi kalau xde idea, nak taip ape yekkk.. Hahaha..

Sekian.....

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~