Story Aku Sendiri

Tolong……!!! Aku kematian kutu….. Hehe.. aku pun x tau ape yang perlu aku buat lepas kematian kutu ni..nak cari kutu lain kang mane nak dapat.. yang dah lame lepak kat pale ni la yang paling best..asik kene garu je.. lama2 garu,, datang la idea.. tapi maybe aku garu terkuat sangat.. dah innalillah dah.. Alhamdulillah.. heheh.. sasau dah aku ni.. cukup bulan,,dapat sakit gila.. masuk awal taun,, dah masuk tanjung rambutan..masak den..hahaha...sape lagi la nak kat den ni.. den ni tengah menggilakan diri ni..hahaha..ade x sape2 nak? Aku ni x la ensem sangat.. tapi macho tu memang ade la… hahaha………

Ala…….. tapi aku tau,,, aku sedar diri aku ni..orang cume pandang luaran je.. tapi memang aku suka orang pandang luaran aku je..aku xske orang pandang dalaman aku… aku xske orang rase kecian kat aku… aku x ske orang berdamping dengan aku atas sebab kasihan… tu sebab aku banyak tunjuk luaran aku…tapi tengok la sekarang….mane la ade orang nak kat aku….aku gak yang cari pasal….padan muka aku…..ish…..ni x nak sedih x memasal ni…ade orang nak pujuk x? xde? Ade? Xde? Ade? Xde? Ade? Xde? Ade? Xde?hehhehe…. ni la bahana orang tengah kematian kutu ni..
 
Computer depan mata,, keyboard hujung jari…tapi aku xtau nak tulis ape…aku xtau nak gembira @ nak sedih @ nak marah ke,, patutnye aku xnak online,,tapi,, bila keseorangan ni,,,rase sunyi……..sunyi sangat….sangat2 sunyi…………. So,,,aku keje kalo dah critical camni,,,aku layan game la…sampai naik muak aku… main street fighter,, metal slug,, mortal combat,, command conquer,, red alert,, battle realm,,,,,, ulang2 aku main ni je lah…sampai naik menyampah aku nak tengok..asik menang je… mane x nye… main tang easy…. Kalo hard,, asik kalah je,,,, elok aku amik easy,,,, name pun “easy” = “mudah””senang”….hahhaha…. Ni tadi aku baru format computer aku… lembab benor…mane x nye… install vista… ram aku 500 je…..patut dia nak 1G…hahhaha…. Tapi nak x nak kene pakai vista gak la… XP aku dah kene ligan ngan anak buah aku sampai ranap… ade ke dia buat main baling2 depan kucing…dia suh kucing tu tangkap…ai….kalo anjing tu memang la….dah dilatih…tapi kalo kucing ni,,camne nak latih dia? Ha? Hahahha….

Lame2 aku tengok blog aku ni ,,aku perasan kelainan…..xde orang subscribe aku dah…. Aritu ade 12 orang subscribe..tapi sekarang,,,, lansung xde…ish… Korang rase aku ni orang gila ek… hehhe…xpe la…anggap la aku orang gila…….. asalkan korang bahagia….. ni nak majuk tak tentu arah ni…. Sambil majuk,,smbil makan cengkodok mak den wat…sodap wooo…. Hahhaha…..

Aku malas dah nak jiwang2,,,, nak luahkan perasaan…. Sebab lepas tu,,, ape pun aku xdapat….. rase dukacita je ade la…. Rindu siot kat dia…. Hahhahah…. Nak wat cmne…. Terhenti seketika…. @ maybe selamanya…. Aku pun xtau…. Tu kat bawah tu aku tulis 1 lagu tu… bila aku stat nyanyi,,, abih bertempiaran lari kodok2 yang berdekatan kerana disebabkan kesengauan suara yang aku hasilkan… heheh… tapi aku dulik ape…asalkan hati aku terhibur…. Depan orang pun aku nak jugak nyanyi,,,tapi takut ade slipar melayang kat pale aku je kang… sakit je dapat…ish… Melainkan kalau aku dah blajar silat mengelak dari Pendekar Mustar dari filem Bujang Lapok tu lain la… xde masalah nye…. Hahhaha…

Baru2 ni aku dapat la apply satu kerja ni…. Dia tulis situ kerja technician,,, tapi tengok bahagian kerja2 yang dia suh buat tu xnampak mcm technician pun…. Ip buider,, network controller…pe jadah lagi tah… hehhe… sok t aku nak cal diorang…mane tau dia salah trime orang… aku ni wiring aircond tu blh la… ni kalo suruh aku wiring network,,,ish,,, mampos… hahhaha….. tapi gaji dia offer,,, memang masyukkkkk…… hahha….tapi aku xnak berangan… aku nak terus derect je… kalo betul dia bagi aku keje tu,,, walaupun kene blajo balik pun aku xkisah…penat la keje wiring ni…angkat aircond,,,pasang bracket,, nak panjat dinding la…. Abih sume keje spiderman aku buat…. Gaji ciput je… hadei…. T kalo dah kawin,,, xkan la aku balik2 je nak penat aje… mesti nak wat mende lain…manje2 ngan bini aku ke….ape2 je la kan… hahhaha… tapi kalo terus cmni,,, t bila kawin,,, cukup bulan,,, bini minta cerai…. Bosan katenye….. hhahhaa…Aku sebagai lelaki yang budiman[chewah],,,mane la aku nak buat orang bosan ngan aku… pe lagi bini aku… kalo boleh,,, ari2 nak ngadap dia…. Sampai la tua…. Aku xnak jadi cm sebahagian orang tu,,, bila ‘dapat’ je,,, mula la nak balik lambat,, layan bini pun ikut suka…. Aku nak jadi suami paling jiwang karettttt skali…. Hehhehe…. Tapi yang pempuan tu pun kene gak la jiwang2 ngan aku….. kalo aku je,,,,, tengok dia senyap je,,,, xsampai sparuh ‘perjalanan’,,, aku pun senyap gak la…. Pastu sedar2 kene simbah air ngan mak aku…. Tido mengigau lagi…. Hahahhaha…..

Ok lah… lain kali aku story lagi… pasni aku nak story pasal aku je……. Story about agama tu aku hentikan kejap… penat menyalin orang punye je…skang ni,,, penulisan asal aku,,, berasal dari otak aku,,,aku bebas tulis ape saje aku nak tanpa perlu tengok kat mane2….tapi,,skrin computer aku kene tengok la….dah la typing test aku xbrape bagus sangat….banyak salah eja ni…. Hahhaha…. Almaklum lah….. dulu Bahasa Melayu dapat C je…. Asalkan credit ye x,,,hehhehe….

Sekian saje dari aku…. Nanti sok lusa,,, aku story lagi… orang baca ke x baca ke,, aku xpaksa…. Asalkan aku boleh kosongkan fikiran aku sikit…pack sangat ni….xtau nak buh kat ne….ni aku buh kat blog ni...mane tau 1 ari nanti aku ilang ingatan ke,,,aku baca la balik…tapi kalo betul2 ilang ingatan,,,mane la aku ingat yang aku ade blog kan?ish……………… jangan r….cian aku………hehehheh……. Selambe je la….

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~