Antara Banyak2 Gambar,,Sape Lagi Power Buat kritikan?

Posted By: Hairilnua - 12:41:00 PM


P/S : Banyak lagi gambar2 dalam en. Google.. X larat nak copy paste..Tapi antaranya ni la yang den dapat taruk..Den taruk semua sebab nak bagi fair..bukan den nak berat sebelah..sebab gambar2 ni semua dah terpampang kat en. google dah..so,,aku letak la cini..hahaha..cume,,link untuk semua gambar lupe aku nak copy,,tkalo nak bagi big perview tu aku xtau la nape aku xleh nak big perview,,maybe silap cara copy kot..hahaha..Searching bersambung lagi lain kali...

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua