Sssss

Sedang di dalam di lema.. mengalami permasalahan rezeki.. rindu nak update blog aku ni cam dulu,, rajin je slalu,, tapi aku kene setlekan masalah aku dulu..dah setle nanti,,aku nak beli laptop bagi memudahkan aku untuk update selalu...hmm.... insyaallah,, rezeki allah itu di mana2 pun ade,,, asalkan ade usaha dan ikhtiar,, dengan izin allah swt.....

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~