Aku Yang Pemalu.....

Posted By: Hairilnua - 7:07:00 PM
Aluuuuuu.... aku sihat? haah.. aku memang sehat pun.. aku ngah wat pe tu aku? aku ngah menaip ni haa.. hahahaha.. gila otak aku ni.. aku sebenarnye tengah belajar Photoshop edisi 3 ni.. amik yang hacker punye.. kecik sket k/b nye.. korang nak? cari ar sendiri.. kat youtube banyak.. heee...

Aku blajar cmne nak nampak kereta tu laju,, wat aku jadi superman,, taruk aku dalam baldi.. tp tu lah.. tengah blajar ni.. baru je download seari.. tu rase best je wat bende2 ni sume.. heee...

Lagipun lame aku x tulis ape2 kat sini kan.. sedar2 dah ade ramai yang follow.. tapi aku menjanjikan,, sape yang follow aku,, aku follow balik.. aku cube caring terhadap follower aku..  walaupun aku x kenal.. huhu...

Aku pun dah ade "fun page".. takat ni baru brape kerat orang je.. tapi,, kalo dah ade orang tu kira ok lah tu.. aku bukan nak popularkan diri aku.. aku cume nak tunjukkan kat dunia yang blog hairilnua.blogspot.com ni wujud.. heee.. tapi rank alexa.com aku dah meninggi balik la.. aku nak dia turun.. dulu dapat sekitar 1 juta je.. skang ni aku tengok dah 3 juta dah.. ish.. x ramai dah orang masuk blog selamber aku ni dah.. ish..

Aku cube pasni nak mengilhamkan sesuatu agar blog selamber aku ni jadi perhatian ramai.. test la wat topic ape2 pun.. asalkan menarik perhatian.. aku ingat pasni nak wat tutorial tentang photoshop.. tapi aku x tau ape2 lagi,, nanti la bila aku buat,, aku nak keluarkan kat sini..  nanti bila dah expert.. heee...

Skarang masih lagi hari raya,, tapi raya taun ni tau x.. bosan gila.. kawan2 aku tah ke mana.. round 1 kampung pun x jumpe.. ish.. tapi alhamdulillah.. dalam macho2 aku ni pun dapat gak wet raye.. walaupun cume brpe hinggit je,, aku x kisah.. sbb aku cume nak smpul raya tu je.. isinye aku xpenah keluarkan pun.. aku biar je.. jadi koleksi aku dari taun lepas.. dah 2 taun la kiranya aku lansung x sentuh wet raya aku ni.. heee..

Malam ni aku dok sorang.. semua orang balik kampung.. aku ni kampung mmg kat sini,, so,, sini la aku tinggal.. mak aku pegi jalan2 sabah.. nak wat cmne.. anak last mmg selalu kene jaga umah.. takdak hal punye.. mau aku buka radio kuat2 malam ni.. heee..

Orait,, nak magrib dah.. aku pun nak mandi ni.. bau cam bangkai dah.. ish... sayonara................

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua