Rasenye Nak Tukar Layout Blog Ni r....

Gergasi Merah Kuning...!

Sinang nya dalm hati,, selangor ku menang lagi... 3 -1 lawan perak... huahuahua.. haa.. cmtu la selangor.. ni kejap mundar mandir,, menang kalah,, bagi la taun ni dapt piala malaysia... mane la tau kan.... hahaha..

Aku rase nak ubah layout blog aku ni.. lame sangat aku gune layout ni,, tapi aku malas la nak wat sbnarnye,, hahaha..aku xnk buat blog yang semak,, aku juz nk wat yg simple present tense aje.. hahaha..

Well.. em,,, aku tara idea sebenarnye,, saje wat semak kat sini... aku ade fan page,, hope like la aku yg tengah menadah muka minta di "like" ni.. huhuhu.. ok,, aniway,,, hope yg slalu masuk blog aku ni,, layan2 la ape yg patut..

Aku prasan yang rajin singgah blog aku ni pasal gambar2 kartun yg aku cilok kat web lain je.. hahaha.. tp xpe.. i do da best i can.. i write somthing with face Selamber Adap Je.... smile always ya!!

Nite....!

No comments:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~